Сребрен 925 прстен

1.000 ден

Опис

Нежен прстен со брановиден дизајн, изработен од високо-квалитетно сребро 925, идеален за секоја пригода. Прстенот не предизвикува алергии.
Тежина: 2 gr

Дополнителни информации

Големина на прстен

17.5, 18, 18.5

Scroll to Top