0

Пребарај

Испораката е бесплатна за сите нарачки над 800 денари во Скопје и сите останати градови и населени места.

За нарачки со износ помал од 800 денари се наплаќа трошок за испорака од 120 денари.

Испораката на сите производи се врши на наведената адреса за испорака од страна на купувачот. Доколку службата за испорака не успее да го пронајде купувачот на наведената адреса за испорака, ќе остави писмено известување и ќе се обиде да воспостави контакт со купувачот користејќи ги податоците оставени од негова страна при правењето нарачка.

Испорака на производите се врши во период кој самиот купувач го избрал за време на достава на производите (важи за Скопје). Во избраното време за достава на производите во период од околу 120 минути ќе биде доставена испораката на наведената адреса од купувачот.

Испораката на производите се врши на следниот начин, за Скопје испораката е минимум за 3 часа од направената нарачка. Испорака на нарачките се врши секој ден во периодот од 11:00 часот до 20:00 часот . Нарачките направени секој ден после 14:00 часот ќе бидат доставени наредниот ден во еден од слободните термини наведени на страната што ќе ги одбере самиот купувач. Производите се испорачуваат со добар квалитет и рок на траење, испратница и фактура за извршеното плаќање.

Овие правила на испорака стапуваат на сила од Септември 2021 година. Промените во правилата на испорака ќе бидат јавно објавени на веб странатa www.evit.mk

Back to Top
Product has been added to your cart