Брошеви

Сребрените брошеви изработени од сребро, доаѓаат во различни дизајни, од цветни мотиви до апстрактни форми.

Совршени се за да додадат допир на софистицираност на секоја облека и се безвременски парчиња што може да се негуваат со генерации.

Нивниот суптилен сјај и шарм ги прават задолжителен додаток за оние кои ја ценат одличната изработка и безвременскиот стил.

Се прикажуваат сите 8 резултати

Scroll to Top