Сребрен 925 прстен

1.550 ден

Опис

Тродупли прстен без циркони со интересен дизајн, за сите љубители на прстени без циркони! Изработен од сребро 925. Идеален за Вас или подарок!

Дополнителни информации

Големина на прстен

16.5, 17, 18.5

Scroll to Top