Сребрен 925 прстен

1.700 ден

Опис

Сребрен 925 прстен со багет кристали

Тежина: 3.85 гр

Дополнителни информации

Големина на прстен

16, 16.5, 17, 17.5, 18.5, 19

Scroll to Top