Сребрен 925 прстен

1.800 ден

Опис

Сребрен 925 прстен со  циркони

Тежина: 3.55 гр

Дополнителни информации

Големина на прстен

15.5, 16, 16.5, 17, 17.5, 18, 18.5

Scroll to Top