Сребрен 925 прстен

1.150 ден

Опис

Нежен сребрен прстен со срце преплетено и два кружни циркони отстрана, изработен од сребро 925, прстенот не предизвикува алергии.

Дополнителни информации

Големина на прстен

16.5, 17, 17.5

Scroll to Top