Сребрен 925 прстен

1.200 ден

Опис

Елегантен нежен сребрен прстен со вметнати 3 кристали во кружна форма.
Тежина: 2.34 gr

Дополнителни информации

Големина на прстен

17.5, 18

Scroll to Top